Sansa mai mare de a reusi obiectele la Fierar
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Metin2
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Sansa mai mare de a reusi obiectele la Fierar
Dupa cum spune si titlu astazi o sa va spun cum sa plusati la fierarul din map1 sau din map2 cu sansa mai mare de a reusi.Mergeti la batranica cumparati vraja karma dati click dreapta pe ea dupacea meregti la fierar dupa cum ati observat fierarul de cu mana pestecap de cateva ori dupa ce nu mai da cu mana peste cap atuncea puneti obiectul pe fierar si aveti sansa de a resui mai mare.
mie mia mers fmsu pana la +7 de la +0 :X dupacea mia fost frica sla fac+ 8 si nu mai mi lam facut +8 ori cum sper sa fie de folos acest Ghid
mie mia mers fmsu pana la +7 de la +0 :X dupacea mia fost frica sla fac+ 8 si nu mai mi lam facut +8 ori cum sper sa fie de folos acest Ghid
Re: Sansa mai mare de a reusi obiectele la Fierar
Este o aberatie totala...(de unde stiu
No reclam.It's just what i hear and i trust her (Bayonetta).
No reclam.It's just what i hear and i trust her (Bayonetta).
23u4213- Vizitator
Stiu pentru ca am incercat de 10 ori acest lucru si fiecare item a esuat.
23u4213- Vizitator
Ma ai inebunit?
) cum sa ne lasam de metin2?=))))) vrei sa moara playeri ?
)))
Koka- Vizitator
cum sa ne lasa de metin..
eu unu nu mas lasa de metin..dat tptusi e o mare aberatie chestia asta cu datu in kap al fierarului....este aceasi sansa va spun eu...stiu si e testat de mn si pe oficial si pe private
la fiecare map in care sunteti este un respawn......ce inseamna respawnu asta.odata la 1 sau 2 iteme bagate de tn la fierar 1 dintre ele are sansa de 40% sati reuseasca...si celalat are sansa de doar 5% sati reusesca ..de asta esueaza asa de mult la fierar
la fiecare map in care sunteti este un respawn......ce inseamna respawnu asta.odata la 1 sau 2 iteme bagate de tn la fierar 1 dintre ele are sansa de 40% sati reuseasca...si celalat are sansa de doar 5% sati reusesca ..de asta esueaza asa de mult la fierar
tofy- Vizitator
ddd
ba e o aberatie toata porcaria asta mie mia esuat lunara la+9 sa nu mai vorbesc de pentagoane
vipul- Vizitator
SA STICI
LA FIERAR E NASPA DACA ITI ESUEAZA DA SA AVETI DE REZERVA VA ZIC EU AM INTERCAT :lucru:
:luptator:
SI A MERS
SA NU VA FACETI CRUD CA VA IA TOTI LA BATAIE
:luptator:
SI A MERS
SA NU VA FACETI CRUD CA VA IA TOTI LA BATAIE
spyddddd- Vizitator
Apucati-va de candy longju e mishto jocul tot pana la lvl 127 itm+9 cresti foarte repede pana in lvl 30 cresti in map1 pana in lvl 50 cresti map2 nu prea esueaza itemele .
nuamnume- Vizitator
Lasativa de metin...daca nu aveti treaba cu jocu
In primu rand chestia cu fieraru e o tampenie maxima
In al doilea rand vad ca va plangeti pentru un fms (clar de luna) cea ce inseamna ca nu aveti mai mult de lvl 60
In al treilea rand itemele de valoare nu se da pe fierar la+9 se da pe manualul fieraru2 lui care se face din 2 bless si o piatra a fierarului sansa 80% sau din pergamentul dragonului care se face din minereu de fier si un bless
si sa vorbim de iteme sparte...am spart peste 30 de battal si vreo 20 de otele de war la +9
ma gasiti pe metin2ro server gemini nick name tripllex lvl 81 razboinic full P full +9
In al doilea rand vad ca va plangeti pentru un fms (clar de luna) cea ce inseamna ca nu aveti mai mult de lvl 60
In al treilea rand itemele de valoare nu se da pe fierar la+9 se da pe manualul fieraru2 lui care se face din 2 bless si o piatra a fierarului sansa 80% sau din pergamentul dragonului care se face din minereu de fier si un bless
si sa vorbim de iteme sparte...am spart peste 30 de battal si vreo 20 de otele de war la +9
ma gasiti pe metin2ro server gemini nick name tripllex lvl 81 razboinic full P full +9
Tripllex- Vizitator
Subiecte similare» Cum modific sansa la fierar
» Origin mare mafiot
» Mama Lui Stefan cel Mare -> Parodie
» Sansa mai mare de a reusi obiectele la Fierar
» SIGNATURE Mic, Mare, Endangered
» Origin mare mafiot
» Mama Lui Stefan cel Mare -> Parodie
» Sansa mai mare de a reusi obiectele la Fierar
» SIGNATURE Mic, Mare, Endangered
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Metin2
Pagina 1 din 1