[Tutorial]Creaza o reclama uimitoare in Photoshop
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Photoshop
[Tutorial]Creaza o reclama uimitoare in Photoshop
Acest tutorial este un exercitiu pe care l-am facut cu un prieten Cameron incercand sa creez o reclama cu Nike, nu este comerciala, este doar ca iubim cativa din reclamele lor si ne-ar placea sa creem una, poate candva. Asa ca in acest tutorial am folosit cateva imagini si ne-ma jucat cu Blend Mode si Color Adjustments pentru a crea o reclama Nike in Photoshop.
Imagine finala
Pasul 1
Deschide Photoshop si creaza un nou document. Eu am folosit 1920×1200. Dupa aceea selecteaza layerul cu background si dute la Layer>Layer Style>Grandient Overlay. Foloseste culorile #150b06 si # 321c0f pentru un gradient, Radial pentru Style si Normal pentru Blend Mode.
Pasul 2
Creaza un nou layer si dute la Filter>Render>Clouds. Asigurate ca culorile sunt negru si alb pentru foreground si background.
Pasul 3
Schimba Blend Mode a layerului cu nori pe Color Dodge.
Pasul 4
Selecteaza Eraser Tool (E). Foloseste un brush regular. Schimba Hardness la 0% si foloseste o dimensiune mare. Acuma sterge unele parti, doar lasa centrul ca si in imagine de mai jos.
Pasul 5
Pozitioneaza logo-ul in centrul documentului. Dute la Layer>Layer Styles>Outer Glow. Foloseste #fffde2 pentru culoare, Color Dodge pentru Blend Mode, 80% opacitate, 18% pentru Spread si 18 px pentru Size. Acesta va crea un logo dragut si luminos.
Pasul 6
Acest tip a fost de la prietenul meu Cameron, el mi-a trimis aceasta imagine si mi-a spus ca ar fii frumos sa creez un efect ca si munca lui Hejz. Poti descarca imaginea de aici.
Pasul 7
Decupeaza o arie a acestei imagini si insereaz-o in document. Roteste-o si redimensioneaz-o pentru a se potrivi cu simbolul. Dupa aceea schimba Blend Mode pe Screen.
Pasul 8
Acuma dute la Image>Adjustments>Levels. Creste negrul si si un pic albul pentru imagine. Acest lucru este necesar pentru a se potrivi culorile imagini cu fundalul.
Pasul 9
Dute la Edit>Transform>Scale si redu dimensiunea dungilor. Dupa aceea dute la Edit>Transform>Warp. Muta grilajul pentru a face dungile sa urmeze simbolul.
Pasul 10
Dute la Image>Adjustments>Hue and Saturation. Creste Saturation si Hue. Scade Lightness.
Pasul 11
Duplica layerul cu scantei. Dute la Edit>Transform>Flip Vertical. Dupa redimensioneaza-l si ajusteaza pozitia ca si in imaginea de mai jos.
Pasul 12
Copiaza o noua arta a fotografiei originale si insereaz-o in document. Repeta pasi 8,9 si 10.
Pasul 13
Repeta din nou pasi 8,9 si 10 pentru a crea o urma la simbol, ca si in imaginea de mai jos.
Pasul 14
Acuma hai sa creem cateva stele, am experimentat acest lucru in alt tutorial, asa ca nu am sa-mi petrec mult timp din nou. Doar creaza un nou layer si umple-l cu negru. Asigura-te ca ai negru si alb pentru background si foreground. Dupa aceea dute la Filter>Noise>Add Noise. Foloseste Gaussian pentru, 15% Amout si Monochromatic. Dupa aceea schimba Blend Mode la acest layer pe Screen si dute la Image>Adjustments>Levels. Creste nivelurile la negru si alb pana cand vei avea cateva stele frumoase. Dupa aceea repeta aceste pas in acelas layer.
Pasul 15
Aici este doar sa ilustrez ideea pe care am avut-o cu un jucator de golf care loveste mingea si mingea a devenit obiectul cometa. Asa ca am folosit o fotografie dupa iStockphoto.com, o poti cumpara de aici.
Pasul 16
Pozitioneaza jucatorul de golf in imaginea ta si alineaz-o in josul pagini. De asemenea selecteaza Brush Tool, foloseste #d88c4d pentru culoare si cu un brush mare si foarte moale creaza o lumina in spatele jucatorului. Foloseste 25% pentru opacitate.
Concluzie
Acuma doar adauga un text si incat cateva efecte mici, cum ar fii lumina din spatele clubului de golf. Acest tip de exercitiu este foarte super deoarece poti invata foarte mult dupa cum sa creezi cateva efecte sau un stil de marci faimoase cum ar fii Nike, Apple, Adidas si altele. Aceste compani au propile lor stiluri asa ca te poti juca cu ele pentru a invata sa le reproduci in desenul tau.
Descarca PSD-ul
Tradus din engleza in romana de catre AnDr3yy
sursa: http://startut.info/

Subiecte similare» Model Reclama Forum
» Definitii Photoshop
» Creatii PhotoShop
» Adobe Photoshop -> Evidentiere obiect
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Photoshop