[Tutorial]Creaza un text metalic intr-un fundal de beton
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Photoshop
[Tutorial]Creaza un text metalic intr-un fundal de beton
In tutorialul de astazi am sa va demonstrez cum sa creezi un efect dragut de metal pe un text intr-un fundal de beton neted. Acest lucru poate fii facut doar in cativa pasi, asa ca hai sa incepem !
Imagine finala
Pasul 1
Creaza un nou document de 1280 x 1024 px si numeste layerul de baza “beton”.
Pasul 2
Dute la Filter > Noise si aplica urmatoarele setari:
Pasul 3
Dute la Filter > Stylize > Emboss si aplica urmatoarele setari:
Pasul 4
Adauga un layer de ajustare Levels prin apasarea iconitei din josul paletei Layers.
Pasul 5
Aplica urmatoarele setari.
Pasul 6
Pentru al face mai realistic apasa Ctrl + Shift + E pentru a imbina toate layerele.
Pasul 7
Apasa W pentru a selecta Magic Wand Tool. Seteaza Tolerance la 5. Apasa click pe iconita a 2-a pentru a activa “add in selection option“.
Pasul 8
Acuma apasa clic oriunde in document pentru a selecta o selectie aleatorie.
Pasul 9
Dupa ce ai selectia, apuca dodge tool cu Range: Highlights si Exposure: 100% si aleatoriu picteaza in interiorul selectiei. Acuma ar trebui sa ai ceva de genu ca si in imagine de mai jos.
Pasul 10
Repeta pasul 9 de inca cateva ori cu diferte selecti si adu la suprafata zonele selectate cu dodge tool.
Pasul 11
Acuma apasa T pentru a selecta type tool. Tipareste orice text vrei tu. Eu am ales fontul Planet Kosmos.
Pasul 12
Dute la Layer > Layer Style > Gradient Overlay si aplica setarile de mai jos:
Pasul 13
Adauga un stil de layer folosind urmatoarele setari.
Pasul 14
Descarca aceasta textura metalica si insereaz-o in document. Acuma creaza o selectia a textului.
Pasul 15
Apasa pe iconita de layer masca pentru a adauga o masca in layerul metalic si seteaza Blend Mode pe Overlay cu opacitatea la 70%. Asta-i tot ! Ai terminat !
Imaginea finala
Arunca o privire la imaginea finala pe care am creat-o.

Subiecte similare» Creaza cont pe Gmail
» Cum sa ascunzi un fisier intr-o poza
» Jocul : Ce incape intr'o valiza .
» Tutorial Bunnyhop
:: Diverse :: :: Tutoriale :: Tutoriale Photoshop