Mafia 2

:: Jocuri ::   :: Games 2010

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

17082010

Mafia 2

PC, PS3, X-Box

Mafia este un shooter gen Gta,actiunea se petrece in 1930 va fi intoarcerea lui Vito de la tara este frumos si are o actiune constanta realista,grafica excelenta cu un gameplay complex.Are un Storyline interesant si frumos in care personajul nici nu stie in ce se baga. Controlul personajului este destul de usor,avand un inventory in care poti baga 2 arme 2 handed si cate arme one handed vrei daca nu vei fi prins de politie,are tot felul de directii pe harta masina arata kilometrajul,poti pune o optiune cu care masina merge la viteza limita facuta de politie iti mai arata si daca iti da amenda,te aresteaza sau te omoara un politist,cea mai frumoasa parte in el este ca poti avea in garaj cate masini vrei si vor aparea mereu acolo daca sunt distruse. Muzica,va dati seama ca e in anii '30 asa ca sunt tot felul de cantareti ca Banica Jr si muzica opera.Atmosfera este mereu intensa pentru ca esti in suspans constant intrebandute "Oare de ce s-a intamplat asa sau nu sa intamplat asa".Asa ca luativa o basca si jucati-l.

Requirements:
Placa Video: peste 256 mb
Rami: 1GB
Hard Disk: mai multe de 10GB

trailer

sursa:TC-GAMES

Ultima editare efectuata de catre VP-GAMES in Sam 14 Mai - 4:00:12, editata de 2 ori

IgameD
Administrator
Administrator

Puncte: 2001027
Data de inscriere: 17/08/2010
Localizare: Bucuresti

http://www.igamed.net

Sus In jos

- Subiecte similare
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Mafia 2 :: Comentarii

Mesaj la data de Vin 28 Ian - 16:14:27 Scris de ZeeD

L-am jucat si e bestial ! Very Happy

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Ian - 16:56:13 Scris de kika28

Eu nu l-am jucat dar cred ca e fain

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 19 Mar - 14:04:33 Scris de cristiann

Ma asteptam la asa ceva de la Mafia 2.Personajele,grafica si totul,fiind complet schimbate fata de primul Mafia.
Poate o sa il joc dar acum sunt la limita cu cerintele astea si cred ca o sa mearga ca naiba... Sad

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

:: Jocuri ::   :: Games 2010

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum