Ce ii mai trebuie forumului
Ce ii mai trebuie forumului
Deocamdata stam binisor cu statisticile...
Dar ne mai trebuie cate ceva...am o mica lista
Deci sa incepem:
-Daca tot va faceti conturi...postati si in subiectele forumului...deci ne trebuie postatori
-Ca sa avem mai multi vizitatori...tot aveti id-uri de messenger...si tineti acel status gol...sau puneti unele chestii inutile...VA RUGAM SA PUNETI LA STATUS LINK-UL FORUMULUI NOSTRU
si noi va vom rasplati
-Ne-ar mai trebui un designer...dar aceasta chestiune nu este urgenta
-Ne trebuie un NewsMan...care sa posteze jocuri si anunturi legate de jocurile video!
Probabil ne mai trebuie ceva pentru vorum...eu acuma nu-mi aduc aminte tot ce ne trebuie...postati aici daca mai este ceva
Multumesc
Dar ne mai trebuie cate ceva...am o mica lista
Deci sa incepem:
-Daca tot va faceti conturi...postati si in subiectele forumului...deci ne trebuie postatori
-Ca sa avem mai multi vizitatori...tot aveti id-uri de messenger...si tineti acel status gol...sau puneti unele chestii inutile...VA RUGAM SA PUNETI LA STATUS LINK-UL FORUMULUI NOSTRU
si noi va vom rasplati-Ne-ar mai trebui un designer...dar aceasta chestiune nu este urgenta
-Ne trebuie un NewsMan...care sa posteze jocuri si anunturi legate de jocurile video!
Probabil ne mai trebuie ceva pentru vorum...eu acuma nu-mi aduc aminte tot ce ne trebuie...postati aici daca mai este ceva
Multumesc

Re: Ce ii mai trebuie forumului
de news as dori sa ma ocup eu ! se poate ?

marcoA5- Membru

- Puncte: 290
Data de inscriere: 12/08/2011
Localizare: BUCURESTI
desigur ca se poate avem nevoie de oameni care sa aduca anunturi pe forum...am sa fac un grup cu news-man 

Designer m-ar interesa. Dar explicami toata munca acestui Rang.

Eduard_Maryo- Membru

- Puncte: 273
Data de inscriere: 08/09/2011
Localizare: Suceava
Eduard_Maryo crede-ma daca erai interesat ramaneai pe forum in continuare si te ocupai ...

Phenomen- Moderator

- Puncte: 369
Data de inscriere: 05/10/2011
Localizare: Vrancea
Phenomen...ai dreptate....ca sa fii designer...trebuie sa ai ceva experienta....nu trebuie sa te invatam noi:)

Subiecte similare» Ce propuneri ne trebuie
» Ce trebuie sa faca un apicultor incepator?
» Regulamentul forumului
» Regulamentul Forumului
» Codul de afiliere al forumului Wolf-Darkness
» Ce trebuie sa faca un apicultor incepator?
» Regulamentul forumului
» Regulamentul Forumului
» Codul de afiliere al forumului Wolf-Darkness
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum