FIFA World Cup 2010

:: Jocuri ::   :: Games Consola

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

06042011

FIFA World Cup 2010

PS3, Xbox 360, Wii, PSP

FIFA World Cup 2010 este un nou joc dezvoltat de EA Canada, care va fi lansat de Electronic Arts incepand cu 30 aprilie 2010. Jocul va fi disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii si Sony PSP.

2010 FIFA World Cup va avea incluse toate cele 199 de echipe participante la calificari, jucatorii romani avand posibilitatea sa ia parte din nou la sesiunea de calificari si sa forteze accederea echipei nationale la turneul final din Africa de Sud. (Romania a terminat pe locul cinci al grupei 7, fiind devansata de Serbia, Franta, Austria si Lituania)

Dezvoltatorii au afirmat ca toate cele 10 stadioane oficiale din Africa de Sud vor fi prezente in joc, dar si anumite stadioane din zonele de calificari.

Chiar daca toate jocurile FIFA World Cup au fost prezente si pe PC, se pare ca 2010 va fi primul an in care titlul va fi disponibil doar pe console.

trailer:

sursa:wizoo.ro

IgameD
Administrator
Administrator

Puncte: 2001027
Data de inscriere: 17/08/2010
Localizare: Bucuresti

http://www.igamed.net

Sus In jos

- Subiecte similare
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

FIFA World Cup 2010 :: Comentarii

Mesaj la data de Sam 7 Mai - 11:56:01 Scris de n1k3

Mi-a placut jocul...am avut satisfactia sa castig World Cup cu Romania;))...macar in jocuri sa ne mai bucuram si noi:))

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 7 Mai - 12:54:27 Scris de Paul.

mie imi da eroare la crack pun crakul apoi imi cere CD:((

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

:: Jocuri ::   :: Games Consola

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum